Podzim 10 - 4. liga skupina D

5.kolo, So 9.10.2010, , Tempo

Mystique Dynamo CF  vs.  Hustalz Pimpz  3:5 (2:3)

Branky: 1x Michal Lampír, 1x Jan Lenz, 1x Adam Hild

Sestava: B: Michal Stanko 8.0    H:  Jakub Burian, Jiří Burian, Tomáš Duchek, Adam Hild, Michal Lampír, Jan Lenz, Jakub Mandelíček

Komentář: Po minulém výsledkovém vzepětí nás dnes Hustlaz opět vrátil na zem. Zaslouženě jsme prohráli 3:5 (2:3). Po zranění Burdika při velkém fotbale nám vypadl jeden ze základních článků. Sestava : Michal – já, Lenzik, Lampas, Jiří, Tomáš, Adam a Buri. V úvodních minutách z nás měl soupeř překvapivě velký respekt, který nejspíše vyvolal výsledek z minulé sezóny. Tentokráte ale soupeř nastoupil v dost změněné (silnější) sestavě a respekt velmi rychle ztratil. V úvodu chtěl vyčkávat zatažený a čekat na brejky. To mu ale moc nevyšlo, protože jsme se rychle po dvou únicích Lenzika a zakončení Lampase a Adama ujali vedení. To nám ale možná spíše uškodilo, zatáhli jsme se a soupeř převzal kontrolu nad zápasem. My strašně snadno ztráceli míče a hráli od ničeho k ničemu. Hlavní soupeřovou zbraní byly střely z větší vzdálenosti, které létaly přesně a navíc velmi razantně. A díky nim soupeř ještě do poločasu utkání otočil. Střela, dorážka střely a obdivuhodný angličan najednou znamenaly naší ztrátu. Ve druhém poločasu jsme se chtěli ještě o zápas porvat, ale soupeř byl lepší. Hned v úvodu jsme zapomněli na exekutora rohového kopu a bylo to 2:4. Poté jsme měli dostatek šancí, ale neproměnili jsme. Naději ještě poté vykřesal Lenzik sólem přes celé hřiště, mohli jsme i několikrát vyrovnat, ale soupeř po zásluze využil jeden ze svých brejků a bylo rozhodnuto. Myslím, že jsme předvedli výkon, na který v současnosti máme. Hustlaz měl širší a hlavně mnohem vyrovnanější kádr, kde mohl hrát každý. Vyhrál samozřejmě po zásluze. My se tuto sezónu trochu hledáme a lépe v dalších zápasech vzhledem k okolnostem asi nebude.

Jakub Mandelíček

Komentář TH: Utkání výborné úrovně hrané s velkým nasazením. Hosté nezachytili začátek a rychle prohrávali o dva góly, ještě do půle ale výsledek otočili. O vítězi rozhodla větší kvalita hráčského kádru.