Jaro 14 - 5. liga skupina A

V parném počasí nás soupeř uběhal

10.kolo, Po 9.6.2014, 19:15, Štěrboholy

Mystique Dynamo CF  vs.  Saens 1.FC C  1:3 (1:0)

Branky: 1x Jan Lenz

Sestava: B: Tomáš Moravec    H:  Marek Daněček, Jan Lenz, Aleš Moravec, Ladislav Nový, Zdeněk Půta

Komentář: V tropickém počasí jsme se z nejrůznějších důvodů sešli pouze v přesném počtu, přičemž Mára a Ládis měli drobné zdravotní problémy. Bylo tedy jasné, že zápas proti Saens bude především o vůli. Od začátku jsme chtěli hrát ze zajištěné obrany a vyrážet do rychlých protiútoků. Soupeř měl více ze hry, ale vyložené šance si nevytvářel. Naši branku ohrožoval spíš střelami ze střední vzdálenosti, se kterými si v pohodě poradil Meloun. Jeden z našich brejků se ujal, když všem utekl Lenzik, se štěstím si narazil o tyčku a uklidil míč do prázdné brány.
Do druhého poločasu na nás Seans vlétli, za což byli odměněni třemi rychlými brankami. Nejprve Mára podcenil bránění a Melounovi se míč schoval v prudkém slunci, poté si soupeř šlápl na balón, díky čemuž udělal neuvěřitelnou kličku Melimu a jeho slabá střela se odrazila přímo k volnému spoluhráči – hrozná haluz :-) Vzápětí jsme po našem nedůrazu inkasovali potřetí a vzhledem k tomu, že nám již docházeli síly, bylo prakticky po zápase. Přesto jsme si ve druhé půli 3-4 vyložené šance vytvořili, ale bohužel žádná neskončila gólem.
Soupeř vyhrál naprosto zaslouženě, měl dva hráče na střídání, což v tom vedru rozhodlo. Byl aktivnější a předvedl i několik velice hezkých kombinačních akcí.
(Za Mandela na mateřské dovolené napsal report Lenzik)

Jakub Mandelíček

Komentář TH: Do vedení šlo Mystique Dynamo brankou ve 28. minutě hry a povedlo se mu díky této trefě ovládnout první půli zápasu. Saens si nechal vše potřebné na druhou půli a třemi góly skóre otočil. Jelikož Dynamo Mystique již branku nevstřelilo, muselo se smířit s porážkou.