Podzim 11 - 4. liga skupina A

Zápas jsme si prohráli sami:

1.kolo, Po 5.9.2011, 18:00, SC Běchovice

Mystique Dynamo CF  vs.  Stará garda  3:4 (0:2)

Branky: 2x Michal Burda, 1x Jakub Mandelíček

Sestava: B: Adam Hild 4.5    H:  Michal Burda, Jakub Burian, Jiří Burian, Michal Lampír, Jan Lenz, Jakub Mandelíček, Aleš Moravec

Komentář: Netradičně již na začátku září jsme vstoupili do ročníku Podzim 2011. Na novém hřišti v Běchovicích, bez posil a ztrát v hráčském kádru a se stále stejným elánem jsme na úvod nešťastně prohráli se Starou gardou 3:4 (0:2). Zápas se odehrával za stálého deště, na novém, ale rozměrové velmi malém, hříšti za tělocvičnou. Naše sestava na úvod Adam – já, Lenzik, Jiří, Burdik, Melli, Lampas a Buri. Celý zápas se dá celkem jednoduše shrnout do pár vět. Celý zápas jsme měli převahu, drželi jsme míč, snažili se kombinovat a měli spoustu šancí. Ani ty největší jsme však svou neschopností, díky skvělým zákrokům gólmana nebo smůlou (3 tyče) neproměnili. Soupeři v prvním poločase stačilo vyčkávat, přečkat náš tlak a udeřit. První gól padl po chybě Lampase ve středu pole, druhý pak po zaspání Jiřího. Ve druhém poločase jsme vytrvali ve svém úsilí a i přes další neproměněné šance se nakonec prosadil Burdik po dlouhém míči a střele z otočky. Za chvíli bylo dokonce vyrovnáno, kdy rozhodčí odpískal diskutabilní penaltu a Burdik proměnil. Zanedlouho jsem dokonce skóre otočil po autu a přiklepnutí Burdika. V tu chvíli jsem již věřil, že zápas nakonec zvládneme. V tu dobu se zápas zvrtnul v útočné orgie i ze strany soupeře a my místo toho, abychom soupeře dorazili (Lampas s Burdikem sami na brankáře), dovolili jsme další otočku ve skóre. Po netaktickém bránění Jiřího a divném přečíslení soupeř vyrovnal. A za nedlouho využil dalšího našeho zaváhání v útoku a po rychlém výhozu gólmana rozhodl. Celkově jsme na úvod nepodali špatný výkon. Stále jsme nekoncentrovaní a lajdáčtí v obraně, ale to už se asi nezmění, takže příště by to chtělo být mnohem efektivnější v útoku, protože na soupeře jsme tentokrát rozhodně měli.

Jakub Mandelíček

Komentář TH: Pohledné utkání, v němž rozhodl výborný výkon brankáře Staré Gardy, Pavla Horáčka, který hráčům domácích nedovolil skórovat z jasných pozic.