Podzim 11 - 4. liga skupina A

Defenzivně hrající soupeř našemu tlaku neodolal:

4.kolo, Po 26.9.2011, 19:00, Pražačka

Mystique Dynamo CF  vs.  TBC Lachtan A  5:1 (1:0)

Branky: 2x Jan Lenz, 1x Michal Burda, 1x Aleš Moravec, 1x Jakub Burian

Sestava: B: Adam Hild 6.0    H:  Michal Burda, Jakub Burian, Jiří Burian, Jan Lenz, Jakub Mandelíček, Jakub Marek, Aleš Moravec, Michal Stanko

Komentář: Povzbuzeni po vydřeném vítězství z minulého kola jsme tentokrát narazili na TBC Lachtan. Na Pražačce jsme díky slušnému výkonu vyhráli 5:1 (1:0). Se třemi hráči na střídání jsme se již dlouho nesetkali: Adam – já, Lenzik, Burdik, Buri, Melli, Jiří, Párek a Michal. Již od úvodu bylo jasné, jak bude zápas probíhat. Soupeř se sešel v přesném počtu a soustředil všechny síly na bezchybnou defenzivu. Po ztrátě míče okamžitě sešikoval své 4 hráče na svoji polovinu. My se v prvním poločase velmi těžko prosazovali přes koncentrovanou obranu soupeře. Velmi brzy se sice uvolnil Buri a střelou ze střední vzdálenosti nás dostal do vedení, ale pojistku jsme celý první poločas nevstřelili, ani si nevytvořili větší šance. Soupeř hrozil z jen ojedinělých akcí, které většinou nebyli nikterak nebezpečné. Druhý poločas začal podle stejného scénáře a my se mohli začít lehce obávat o výsledek. Naštěstí poté udělal Lachtan dvě podobné chyby na naší polovině, kdy lehce ztratil míč a to byl signál pro Lenzika, který dvakrát soupeři utekl a překvapivě dal i dva góly. Tříbrankový rozdíl nás již uklidnil, naopak soupeře trochu nahlodal. TBC Lachtan začal být trochu aktivnější dopředu a snažil se o korigování stavu. To se mu také po naší chybě podařilo a vypracoval si i několik dalších nadějných pozic, ale více napětí jsme již nepřipustili. Góly ještě přidal Burdik a Melli a zápas se dohrával v poklidném tempu.
Celkově zasloužená výhra nad soupeřem, kterého by jsme měli za normálních okolností porážet. Škoda jen prohry z úvodního kola.

Jakub Mandelíček

Komentář TH: Pěkný, jednoznačný zápas.