Podzim 11 - 4. liga skupina A

Špatná práce - 3. liga zase odešla

10.kolo, Po 21.11.2011, 20:45, Děkanka

Mystique Dynamo CF  vs.  Ještěrka  3:4 (2:2)

Branky: 3x Jan Lenz

Sestava: B: Jakub Burian 4.5    H:  Michal Burda, Jiří Burian, Michal Lampír, Jan Lenz, Jakub Mandelíček, Aleš Moravec

Komentář: Pondělí 20:45, hřiště na Děkance a soupeř z Ještěrky. To bylo prostředí přímého souboje o postup. Kdyby jsme tento zápas zvládli, udělali bychom obrovský krok k postupu o soutěž výš. Bohužel jsem však tento zápas nezvládli. Bez gólmana jsem nastoupili v sestavě Jakub – já, Lenzik, Burdik, Jiří, Lampas, Melli. A prvních deset minut nebyla tato sestava duševně na hřišti. Hráli jsme bez chutě, systému, nasazení a než jsme se rozkoukali prohrávali 0:2. Naopak Ještěrka těžila z menších rozměrů hrací plochy. Hrála na hranici možností s velkou mírou bojovnosti, snahy a nasazení a tyto atributy udržela až do konce. My se postupně začali trochu hecovat a postupně nabírali obrátky. Do konce poločasu dokázal dokonce vyrovnat Lenzik a měli jsme i další možnosti. Ale jinak to moc pokoukatelný fotbal nebyl. Druhý poločas jsme chtěli zápas otočit, snahu jsme již i chvílemi ukazovali, ale z ojedinělé narážečky napálil nejlepší hráč Ještěrky bombu, kterou Jakub nedokázal zastavit. Navíc za chvíli se jeden z mnoha nákopů dopředu poodrážel přímo k soupeři a ten ve vyložené šanci nezaváhal a opět jsme prohrávali o dva góly. V tu dobu už Ještěrka hrála co potřebovala. Nespěchala, hrála jednoduše a navíc velmi dobře bránila. Ještě snížil Lenzik, ale víc šanci jsme si ani nevypracovali.
Našemu výkonu lze mnohé vytknout. Chyběla nám trocha snahy a chuti se o výsledek poprat. Na menším hřišti fotbalová kvalita nestačí, což Ještěrka plně využila.

Jakub Mandelíček

Komentář TH: Hrál se pohledný fotbal s šancemi na obou stranách. Domácí se rychle ujali vedení, které se jim podařilo udržet.