Podzim 11 - 4. liga skupina A

Dobrá práce - 3. liga začíná klepat na dveře

9.kolo, Po 14.11.2011, 20:15, Pražačka

Mystique Dynamo CF  vs.  Tatra 04  7:1 (3:1)

Branky: 2x Michal Burda, 2x Jan Lenz, 1x Michal Lampír, 1x Aleš Moravec, 1x Jiří Burian

Sestava: B: Jakub Marek 7.5    H:  Michal Burda, Jakub Burian, Jiří Burian, Michal Lampír, Jan Lenz, Jakub Mandelíček, Aleš Moravec

Komentář: Hustá mlha ležící na Pražačce byla prostředím, kde jsme odehráli velmi důležitý souboj s Tatrou 04. V případě výhry jsme se mohli, alespoň dočasně, vyhoupnout na před našeho soupeře na první místo tabulky. Nečekalo nás tedy nic snadného. Na souboj jsme se dostavili v plném počtu. Více hráči nedisponujeme. Sestava : Párek – já, Lenzik, Burdik, Buri, Lampas, Melli a Jiří a za lajnou ještě chromý Ládik. Chyběl jen Adam. Tatra nasadila také hojný počet hráčů, kteří se dokonce před zápasem v mrazíku rozcvičovali. A úvod zápasu ukázal, že asi udělali dobře. První deset minut jsme nevěděli, kde nám hlava stojí. Tatra byla rychlejší, hbitější, přesnější. Zato my se nemohli rozhýbat. Naštěstí výsledkem byl jen jeden gól v naší síti, kdy jsme nezachytily pěkný náběh z hloubi pole a soupeř si tváří v tvář poradil s Párkem. Postupně jsme se začali probouzet, v čemž nám ohromně pomohl krásný gól Lampase, který z úhlu vymetl všechny pavučiny ze sítě. Vyrovnání nás nakoplo a najednou jsme začali dominovat utkání my (a už také dominovat nepřestali). Za chvíli se po rohu prosadil Melli a když poté využil Lenzik rychlý brejk netradičně přímou střelou, byla Tatra najednou na zadku a nevěděla kudy kam. Do druhého poločasu vstoupil soupeř aktivně, snažil se útočit, ale my vystavěli těžko prostupnou pavučinu, která všechno ve svém okolí zachytávala a nepouštěla dál. Za celý druhý poločas měl soupeř pouze jednu obrovskou šanci, kterou však bravurně zlikvidoval Párek. My v klidu čekali na svou šanci, které postupně využili Lenzik, Jiří a dvakrát Burdik. Tatra postupně rezignovala a spíše se věnovala rozhodčímu a brečení.
Celkově jsme předvedli supr výkon, v obraně jsme skoro nechybovali a čekali na své šance, které jsme na rozdíl od začátku sezóny proměnili. Hráli jsme disciplinovaně, spolehlivě, týmově a kromě tradičního spánku v úvodu jsme hráli prostě prima.

Jakub Mandelíček

Komentář TH: Zpočátku vyrovnané utkání, domácí byli efektivnější a zaslouženě vyhráli.