Jaro 12 - 4. liga skupina C

Marná snaha

3.kolo, Út 10.4.2012, 19:30, Slivenec AFK

Mystique Dynamo CF  vs.  GoHosp PK  2:5 (1:2)

Branky: 2x Jiří Burian

Sestava: B: Jakub Burian 6.0    H:  Jiří Burian, Jan Lenz, Jakub Mandelíček, Aleš Moravec, Marek Zeidler

Komentář: Výlet do vísky jménem Slivenec nám zhořkl po první letošní porážce od GoHosp 2:5 (1:2). Po krátkém hledání nás přivítalo nové a rozlehlé hřiště a soupeř, který měl dle ohlasů patřit k lepším v naší skupině. Vzhledem k situaci v našem týmu byla sestava standardní: Buri - já, Lenzik, Melli, Jiří, Barek a Tomáš, soupeř dorazil v přesném počtu. V úvodu utkání probíhalo vzájemné oťukávání a nehrálo se v zrovna vysokém tempu. Ve většině případů se čekalo na chybu soupeře a rychlý protiútok. Bohužel i toto vyčkávání dělalo valné části sestavy fyzické problémy a často byli naši hráči k vidění v předklonu a vyfukující, takže na „přeběhání“ to z naší strany nebylo. První naší větší šanci měl Jiří, který se však zatím pouze zastřeloval, soupeř většinu pokusů nenamířil mezi tyče. První chybu soupeře jsme využili my a po brejku Lenzika se prosadil Jiří. Po inkasovaném gólu ale soupeř přeřadil na vyšší obrátky a i v pěti hráčích nás začal přehrávat. Začínal dlouhou rozehrávkou na své půlce a poté náhle udeřil, když se otevřelo okénko uprostřed hřiště. Vyrovnal po nenápadné střelo/přihrávce, kterou na malém vápně v klidu nehlídaný usměrnil za záda Buriho. Poté jsme začali kupit chyby v rozehrávce (nebo spíš nebylo komu) a Hosp přečíslovával naši obranu. Jeden brejk využil i s pomocí tečované střely, další šance nezakončil přesně nebo skvěle zasáhl Buri. Do druhého poločasu jsme nastoupili s jakoustakouz touhou, ale stále byl soupeř aktivnější, nebezpečnější, fotbalovější. Naše akce končily často místo klidné kombinace nákopem dopředu bez nároku na úspěch nebo nepřesnou riskantnější přihrávkou. Ale šance přesto nějaké přišly. Lenzik trefil po úniku tyčku a já po špatném zpracování ani netrefil branku. Navíc z protiútoku Hosp opět otřel střelu o našeho hráče a zvýšil na 3:1, což byl rozhodující moment zápasu. Poté se již zápas z naší strany změnil na bezmoc a bez vůle a chtění jsme neměli soupeři šanci čelit. Jirka ještě nastřelil jednu tyč a hezkou individuální akci předvedl Melli, ale Hosp mohl hrát v poklidu a chybě Tomáše a přečíslení přidal ještě dva góly, ale mohlo jich být i více. My dokázali vstřelit alespoň čestný úspěch v poslední minutě Jirkou a neodjeli s úplným debaklem.

Férový zápas bez rozhodčího, kdy GoHosp zvítězil zaslouženě. Možná by zápasu slušel bláznivější výsledek. Bohužel my 3 kvalitní hráče nahradili kvantitou a včerejší zápas nám ukázal naše možnosti v pravém světle. Hráli jsme to, na co v současné sestavě máme.

Komentář soupeře
http://www.gohosp.wz.cz/sezony/j12.html

Jakub Mandelíček

Komentář TH: Utkání bez rozhodčího se odehrálo v klidu a bez problémů. Vzhledem k nepočetným střídačkám se v žádném strhujícím tempu nehrálo, větší fotbalovou kvalitu nakonec postupem času předvedli domácí a vytvořili si rozhodující náskok.