Jaro 07 - 5. liga skupina E

11.kolo, So 16.6.2007, , Císařská Louka

Mystique Dynamo CF  vs.  Gladiators Beroun  0:7 (0:2)

Branky:

Sestava: B: Adam Hild 5.0    H:  Martin Burda, Michal Burda, Jiří Burian, Jakub Marek, Milan Niemiec, Ladislav Nový, Tajemný pan

Komentář: Na poslední zápas Mandel nedorazil, takže se napsání komentáře měl ujmout Buri, ale ten se na to vysral... Takže to zbylo na mě :( Musim dát Burimu zapravdu, že není moc co komentovat. Už před zápasem jsme věděli, že nás sestup nemine a nastoupili jsme v dost improvizovaný sestavě. Jedinej, kdo snes nějaký měřítka byl Ládik, Burdik, Jiří (spíš za snahu než za kvalitu :) a Adam v bráně, ten se moh ze svý obrány občas zbláznit. V první půli jsme ještě jakž takž vzdorovali, ale gól by sme asi nedali nikdy. V poslední minutě prvního poločasu jsme dostali gól na 2:0 a druhá půle už byla o ničem. Náš "tým" hrající bez zájmu nechal soupeře chodit ve 3-4 samy na brankáře a jedinou otázkou bylo, kolik gólů dostaneme.

Jakub Mandelíček

Komentář TH: Přesto, že silně podnapilí hosté hráli pouze s jedním hráčem na střídání, měli celý zápas jasně pod kontrolou. Výsledné skóre je k Dynamu ještě velmi milosrdné.