Jaro 10 - 4. liga skupina E

2.kolo, Ne 11.4.2010, , Zákostelní

Mystique Dynamo CF  vs.  Nikdo nikde  2:3 (2:2)

Branky: 2x Michal Lampír

Sestava: B: Adam Hild 4.0    H:  Martin Burda, Michal Burda, Jakub Burian, Michal Lampír, Jan Lenz, Jakub Mandelíček, Jakub Marek, Ladislav Nový, Michal Stanko

Komentář: Po velmi dlouhé době, v zápase, který tak dopadnout neměl, jsme utrpěli porážku s Nikdo nikde 2:3 (2:2). Naše nezvykle početná sestava: Adam – já, Lenzik, Burdik, Martin, Michal, Párek, Buri, Lampas a Ládik do zápasu nastupovala s obavami. Za soupeře nastoupilo několik bývalých spoluhráčů Lenzika a Lampase z Xaverova. Z nich vynikal především hráč s číslem 9. První poločas byl vyrovnaný. Oba týmy se navzájem hlídaly ve středu pole a moc vzruchu na hřišti nebylo. Nám se i přesto povedl raketový start, kdy během prvních deseti minut Lampas dvakrát překonal nejistého gólmana soupeře. Bohužel jsme nedotáhli některé náznaky brejku, které se nám naskytly. Soupeř držel déle a lépe míč, ale do šancí jsme ho nepouštěly. O vedení jsme do poločasu přišli bohužel sami. Po ztrátě míče ve středu pole a rychlé kombinaci se střelou ze střední vzdálenosti prosadila hvězda soupeře. A v závěru se stejný hráč prosadil přímo z rohu. Do druhého poločasu jsme chtěli z našeho výkonu odstranit takový strach a nejistotu a byli jsme lepším týmem. Zlepšili jsme pohyb i finální fázi a měli velké množství šancí. Bohužel Buri a Martin trefili tyč, Ládik nedoklepl před prázdnou brankou a hned několik šancí (včetně jedné tisíciprocentní) měl Burdik, kterému štěstí ale dnes nepřálo. Většina šancí přišla bohužel až za stavu 2:3, který jsem zapříčinil nepochopitelným minutím míče při odkopu. Ani závěrečný nápor nám zasloužený bod nepřinesl. V zápase jsme měli rozhodně navíc. Minimálně bod by byl zasloužený.

Jakub Mandelíček

Komentář TH: Velmi pohledné a fotbalové utkání, kterému by jistě více slušela remíza. I přes řadu velmi solidních šancí na ni domácí nedosáhli..tyčky stály proti.