Jaro 14 - 5. liga skupina A

Z hrušky na zem...

3.kolo, St 9.4.2014, 19:15, Štěrboholy

Mystique Dynamo CF  vs.  Cvrčci FC  0:1 (0:1)

Branky:

Sestava: B: Tomáš Moravec    H:  Martin Burda, Jakub Burian, Marek Daněček, Jan Lenz, Jakub Mandelíček, Aleš Moravec, Ladislav Nový, Zdeněk Půta

Komentář: Po historické výhře jsme sebevědomě nastoupili na Cvrčky FC které jsme v minulosti již porazili (díky mému hat-tricku:))Avšak i přes sestavu 9 lidí jsme až nesmyslně prohráli 0:1 (0:1). Celý zápas rozhodl jediný gól po neuhlídaném rohovém kopu v prvním poločase. Jinak jsme měli po celý zápas více ze hry, avšak nepřinášelo to kýžený efekt. Naší hře chyběla odvaha, myšlenka, přesná a rychlá kombinace. Pár šancí jsme měli, ale Lenzik není rozený zakončovatel a ani jeden "nájezd" neproměnil, ostatní se trápili ještě víc. Celkově to byla marná, až křečovitá snaha. Bohužel jsme se po týdnu opět vrátili výkonostně do prvního kola.

Jakub Mandelíček

Komentář TH: Hosté se ujali vedení hned v úvodu zápasu, což se ukázalo být rozhodující. Zkušeně se zatáhli do obrany, nechali hrát domácí a sami hrozili z rychlých brejků. Protože však ani jeden nedotáhli ke gólovému zhodnocení, bylo utkání napínavé a dramatické až do závěrečného hvizdu.