Jaro 14 - 5. liga skupina A

Pohoda

6.kolo, St 7.5.2014, 19:00, Pražačka

Mystique Dynamo CF  vs.  Santovi Sobi  6:1 (4:0)

Branky: 2x Jan Lenz, 1x Jakub Mlejnek, 2x Ladislav Nový, 1x Jakub Burian

Sestava: B: Zdeněk Půta 5.0    H:  Jakub Burian, Jiří Burian, Jan Lenz, Jakub Mandelíček, Jakub Mlejnek, Aleš Moravec, Ladislav Nový

Komentář: Upouštím od psaní reportů - zápasy si nepamatuju a stejnak to nikdo nečte. Takže bude jen zkrácené info.
Se Soby to byl důležitý souboj. Po prohře by opět hrozil boj o udržení alespoň 5. ligy. Naštěstí soupeř doplatil na počet hráčů a nakonec nekladl větší odpor. Přesto nás soupeř, ač v přesném počtu, zpočátku překvapil - snažil se hrát kombinačně, fotbalově - s čímž měla obrana problémy. Postupem času jsme získávali pevnější a pevnější půdu pod nohama, obrana zabrala, Sobům docházely síly a vše přineslo o poločase vedení 4:0, protože nás také dvakrát podržel Zdenda. Tempo hry postupně opadávalo a když Sobi přišli o jednoho hráče v poli, už to bylo o ničem. Zdenda sice pustil jeden velmi zajímavý gól, ale my neproměnili moře další šancí (Melli stále na branku čeká). Nakonec byl výsledek k soupeři i milostivý a zároveň až krutý.

Jakub Mandelíček

Komentář TH: První půle byla vyrovnaná, hosté ale dokázali přesněji zakončovat. V druhém poločase se Sobům zranil hráč a dohrávali ve čtyřech, přesto dokázali skórovat. Dynamo už ale nic víc nepovolilo a zápas v klidu dovedlo k vítězství.