Podzim 09 - 5. liga skupina F

8.kolo, Pá 30.10.2009, , Novoborská

Mystique Dynamo CF  vs.  Ramutant CF  7:2 (5:0)

Branky: 2x Jan Lenz, 1x Michal Burda, 4x Martin Burda

Sestava: B: Adam Hild 7.0    H:  Filip Beneš, Martin Burda, Michal Burda, Jakub Burian, Jiří Burian, Jan Lenz, Jakub Mandelíček, Daniel Nový, Ladislav Nový

Komentář: Za chladného pátečního večera jsme se na osvětleném Proseku utkali s Ramutantem a soupeře porazili 7:2 (5:0). Atraktivita prostředí přilákala neuvěřitelný počet hráčů. Po dlouhé době jsme se sešli skoro kompletní, ale tentokrát to bylo spíše na škodu. Sestava: Adam – já, Lenzik, Burdik, Martin, Buri, Jiří, Ládik, Dan a Beny. První poločas se odehrál podle našich představ. Soupeře, jednoho z nejhorších v této skupině, jsme k ničemu nepustili, sami naopak zápas rozhodli pěti góly. Největší měrou k tomu přispěl Martin hattrickem. Soupeř se na naší polovinu dostával jen velmi sporadicky a o poločasové pauze se řešila jen konečná výše skóre. Druhý poločas ale přinesl vystřízlivění. 30 minut jsme již jen odchodili a ledabyle prohospodařili bez zájmu o utkání. Soupeř již neměl co ztratit a vše vsadil na útok, což nám dělalo velké potíže kvůli našim velkým oknům v obraně. Dost šancí zlikvidoval Adam, 2 krát mu pomohla i tyč. Náš systém vypadal jako 1-4, kdy někteří čekali jen na odražený míč a možný brejk. Soupeř naštěstí proměnil jen dvě své šance, my se prosadili také ještě dvakrát. Druhý poločas patřil k tomu nejhoršímu, co jsme kdy vyprodukovali. Rozhodně by jsme s tímto neuspěli ve vyšší soutěži.

Jakub Mandelíček

Komentář TH: Pěkný fotbal na vysoké úrovni. Hráči Mystique doslova ovládli utkání a dovolili si posledních 15 minut vypustit.