Podzim 09 - 5. liga skupina F

11.kolo, So 5.12.2009, , Běchovice

Mystique Dynamo CF  vs.  ALT 1.AK  9:7 (5:1)

Branky: 5x Jan Lenz, 2x Michal Lampír, 1x Michal Burda, 1x Martin Burda

Sestava: B: Adam Hild 1.0    H:  Martin Burda, Michal Burda, Jakub Burian, Jiří Burian, Michal Lampír, Jan Lenz, Jakub Mandelíček, Jakub Marek, Michal Stanko

Komentář: V bláznivém utkání bez nervů jsme při rozloučení se sezónou Podzim 2009 porazili ALT 1.AK 9:7 (5:1). Výsledek utkání nemohl změnit postavení v tabulce ani jednoho týmu a podle toho zápas také vypadal. Na některých našich hráčích byla vidět společenská únava ze včerejší rozlučky a problémy jim dělal jen samotný pohyb. Přesto se se sezonou přišla rozloučit velká část našeho týmu : Adam – já, Lenzik, Burdik, Martin, Jiří, Párek, Buri, Lampas, Mišo + 2 (slovy DVA) věrní fanoušci. Jedinou motivaci do utkání měl asi jen Lenzik, který bojoval o trůn nejlepšího střelce celé ligy. Během zápasu jsme velmi často střídali a tak vznikali situace, kdy se na hřišti v jednu chvíli sešel Párek, Jiří a ožralej Buri. První poločas ještě alespoň částečně snesl určitá fotbalová měřítka. Sice jsme první inkasovali, ale do poločasu celý zápas zvrátili 5 brankami a chtěli zápas v klidu dohrát a užít si ho. Druhý poločas se změnil, co se fotbalového výkonu týče, v horor a estrádu. Během 5 minut jsme inkasovali hned třikrát a ač soupeř neměl žádné přehnané ambice v klidu nás mohl dorazit. Chvílemi jsme se sice zvedli a soupeři uskočili, ale výkon byl příšerný. Vrcholy byly darované góly a symbolickou tečku za sezonou udělal gól v poslední minutě utkání, který vznikl z odkopu soupeře a končící v naší síti.

Jakub Mandelíček

Komentář TH: Oběma soupeřům v posledním kole očividně o nic nešlo a tak byl zápas odehrán v klidu a exhibičním duchu. Obě mužstva se soustředila především na útok a tak padlo hodně hezkých branek. V poslední minutě se trefil i gólman hostů. Dynamo bylo fotbalovější a běhavější, takže zaslouženě vyhrálo.